Kom billigt undan när du ska på fin fest!

Visst är det kul att gå på fest och få klä upp sig. Men ibland kan det svida i plånboken när man ska betala för de utvalda kläderna. Tack och lov finns det sätt för alla att komma billigt undan genom att använda sig av någon av de nya plattformerna som finns på nätet idag. I följande inlägg kommer du få några tips om hur du kan tänka för att vara ekonomisk och smart när du ska gå på fest.

Hyr en klänning eller kostym

Det här är ett av de absolut smartaste alternativen som finns på marknaden idag. När man går på en finare fest vill man gärna ha något som man inte har haft på sig innan och därför känns det onödigt att lägga mycket pengar på att köpa nytt. På nätet kan man därför hitta sidor som hyr ut festkläder. Du beställer hem och provar i lugn och ro. Sedan kan du skicka tillbaka kläderna efter festen och välja att den ska kemtvättas för en liten summa. Supersmidigt!

Köp och sälj

Om man hellre vill ha något nytt så kan man köpa något fint och sedan sälja det på hemsidor som Tradera eller Blocket. Man ska dock vara medveten om att det är en risk eftersom man då riskerar att inte få plaggen sålda. Men ibland funkar det hur bra som helst.

Köp en begagnad klänning eller kostym

Om man hellre vill köpa något men det inte är så viktigt om det är nytt så kan man köpa begagnat. Antingen kan man åka till en secondhand butik eller så kan man köpa något på nätet. Eftersom många endast använder fina klänningar en gång så finns det mycket att välja bland. Det är visserligen ibland lite klurigt med att köpa från andra eftersom man inte kan garantera att allt är felfritt eller ser ut som på bilderna.